Rome Is Not A Town

Det var så klart trist att Rome Is Not A Town fick ställa in i somras. Men, då blir det dubbelt så kul att de kommer 2019!

Rome Is Not A Town från Göteborg debuterade 2015 med den ensidiga vinyl-7-an ”Stupid”, som följdes av fler singlar och EP:n “Careful Like You Cared”. Debutalbumet, “It’s a Dare” släpptes på Startracks 2017.

Rome Is Not A Town från Göteborg debuterade 2015 med den ensidiga vinyl-7-an ”Stupid”, som följdes av fler singlar och EP:n “Careful Like You Cared”. Debutalbumet, “It’s a Dare” släpptes på Startracks 2017 och blev med sin larmiga indierock snabbt en favorit för alla med kärlek till noisefyllda gitarrer och furiöst driv. Skivan hyllades i svensk och internationell press, och bandet belönades bland annat med tre stycken nomineringar till Gaffa-priset.

Under 2018 har bandet varit ute på en ständigt pågående turné som bland annat inkluderat framträdanden på SXSW i Austin, TX, Roskildefestivalen, Xpo North, Malmöfestivalen, Liseberg, samt ett flertal Tysklandsdatum och support-gig till Thåström och Hellacopters.

Under hösten arbetar bandet med material till nästa album och gör parallellt ett antal väl valda spelningar i Sverige och Tyskland.

Honungsvägen

Honungsvägen

2 minuters läsning
Zacke

Zacke

2 minuters läsning
Deportees

Deportees

1 minuts läsning
Mi von Ahn

Mi von Ahn

1 minuters läsning