Virginia & The Flood

Midnight Lights samarbetspartner MUTE SWAN Booking presenterar: Virginia & The Flood!!! Det ni kommer läsa och höra är helt ny, färsk musik som kommer att, väldigt säkert ge era hjärtan en magisk glöd i vinterkylan.

Virginia And The Flood är kommen ur en kombination av nervkläm, tandagnisslan och örontortyr. En långresa och en påstridig tinderdejt planterade en övertygelse där tvivel helt ogenerat hade vuxit fast; musik kunde spelas in för att kunna släppas ut, annars väntade helvetets portar. En 3-årsprocess slogs på. En trögflytande sörja. Som ett resultat växte behovet av att födas på nytt; mitt i allt såg en zebra dagens ljus. En flytt från 10 Stockholmsår till Göteborg, gav Virginia och zebran luft att andas igen och musiken kunde slutligen få gå. Skärande, snäll, vacker, hård. Lyssna och gråt.

I mars 2019 släpps Virginia And The Flood´s debutalbum " Aqua Duck Down". VATF har tidigare öppnat för bl.a. Daniel Romano och delat scen med Nicolai Dunger. Våren 2019 spelar hon på Göteborgs Filmfestival och öppnar för Johan Airijoki på Musikens Hus. Virginia And The Flood är Cornelia Adamssons musikunge som landar i ljudländerna av Southern Goth/Ghost Folk med en sångröst som leder tanken till Emmylou Harris och PJ Harvey.

SPOTIFY:
https://open.spotify.com/track/5pnaQZwo6iWo4KyjfngYD3?si=2VWjcnedQmq1HZPz5ZQyOQ

FACEBOOK:
Virginia and the Flood

Instagram:
Virginiaandtheflood

The Boo Boo Bama Orchestra

The Boo Boo Bama Orchestra

1 minuts läsning
The Dahmers

The Dahmers

2 minuters läsning
Virginia & The Flood

Virginia & The Flood

2 minuters läsning
Holy Now

Holy Now

1 minuts läsning