Sponsorer

 

 

Våra sponsorer gör det möjligt att anordna en unik festival i Vilhelmina. Om ert företag vill vara med och hjälpa till att göra Vilhelmina till en roligare plats så är det bara att kontakta oss genom att klicka här.

Vilhelminas stora musikfestival Midnight Light Festival är stolta över att ha INPIPE SWEDEN AB som huvudsponsor av festivalen. Ett avtal som nu ger oss möjlighet att utveckla vårt koncept med ytterligare artister och arrangemang.

Varför går INPIPE in som huvudsponsor?
Jo, företaget brinner för Vilhelminas framtid och vill på detta sätt bidra till att göra orten ännu roligare att bo och leva på – och vad kan vara roligare än att gå på festival under ljusa sommarnätter? INPIPE tillverkar produkter för grävningsfri renovering av nergrävda rör. Användning av INPIPEs renoveringsmetod minskar CO utsläppen med upp till 80% jämfört med grävning, vilket våra barn kommer att tacka dem för. INPIPEs innovativa och miljövänliga lösningar i kombination med att företaget ger arbetstillfällen till människor i Vilhelmina gör att Midnight Light Festival med stolthet presenterar samarbetet.
Läs mer om INPIPE på deras hemsida: www.inpipe.se

OK Västerbotten sponsrar EPA-skjutsen för andra året i rad

OK Västerbotten vill möjliggöra liv i hela länet, det ska vara möjligt för alla att leva, resa och bo i hela Västerbotten. Därför tycker OK Västerbotten att det känns helt rätt att stötta lokala projekt som EPA-skjutsen genom att bland annat erbjuda gratis drivmedel till Vilhelmina-ungdomarna.