Sponsorer

INPIPE SWEDEN AB huvudsponsor för Midnight Light Festival!

Vilhelminas stora musikfestival Midnight Light Festival kan stolt meddela att avtal slutits med INPIPE SWEDEN AB som huvudsponsor av festivalen.
Ett avtal som nu ger oss möjlighet att utveckla vårt koncept med ytterligare artister och arrangemang.

Varför går Inpipe in som huvudsponsor?
Jo, företaget brinner för Vilhelminas framtid och vill på detta sätt bidra till att göra orten ännu roligare att bo och leva på – och vad kan vara roligare
än att gå på festival under ljusa sommarnätter?

INPIPE tillverkar produkter för grävningsfri renovering av nergrävda rör. Användning av INPIPEs renoveringsmetod minskar koldioxidutsläppen med upp till 80% jämfört med grävning, vilket våra barn kommer att tacka dem för. INPIPEs innovativa och miljövänliga lösningar i kombination med att företaget ger arbetstillfällen till människor i Vilhelmina gör att Midnight Light Festival med stolthet presenterar samarbetet.

Läs mer om INPIPE på deras hemsida: www.inpipe.se

Så tusen tack INPIPE för att ni hjälper till att göra vår festival lite roligare, lite bättre!

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Vilhelmina Ingenjörsbyrå vill vara med och göra Vilhelmina lite roligare! De tycker att det är viktigt att festivalen får fortsätta utvecklas och växa sig stark för att ge folk på orten och besökare något att se framemot varje sommar. Arrangemanget främjar såväl näringslivet, kommunen som besöksnäringen i stort!

 

Ett stort tack till VIAB som är med på tåget! Nu kör vi!