Midnight Light Festival banner
Midnight Light Festival logotyp

Samarbeten

 

MUTE SWAN startade sommaren 2017 av Tilde Hjelm.
Det började som ett bokningsbolag för ett antal musiker hon kände väl, sedan har Mute Swan testat vingarna och samarbetat med både organisationer och festivaler.
Arrangörskapet ligger nära till hands likaså kärleken till musiken som nu även gjort att Mute Swan startat sin första klubb i Göteborg på Bengans Fik.
Nu samarbetar hon med Midnight Light Festival och vi kommer utöka med en helt ny scen där bl.a Mute Swans bokade artister kommer att spela.

 

BILDA

Genom olika kreativa uttrycksformer växer och utvecklas människor och sammanhang. Det är vår syn på kulturen och dess roll för människor och för samhället. Utgångspunkten är alltid att kulturen står för sig själv och står för något i sig själv. Medskapande, delaktighet och livstolkning är centralt i vår kulturverksamhet. Vi kallar det för deltagarkultur. Musik är en stor del av Bildas verksamhet. Vi brinner för allas musikaliska rättigheter! Extra glada och stolta är vi alltså över att få vara samverkanspart till Midnight Light Festival i Vilhelmina. En fin festival sprungen ur lokala eldsjälars engagemang för musik och för att kultur ska finnas också utanför storstäderna.